Verrassend: kleine update voor de Samsung Galaxy S2 Plus

Tussen alle grote updates voor recentere toestellen naar Android 5.0 Lollipop door, dwarrelt vandaag op de unbranded Samsung Galaxy S2 Plus nog een bescheiden update binnen.

samsung-galaxy-s2-plus-update-nederland-1024x394 Verrassend: kleine update voor de Samsung Galaxy S2 Plus

De Galaxy S2 Plus kwam in januari 2013 op de markt, bijna twee jaar na zijn illustere voorganger, de Galaxy S2, en is dus alweer bijna twee en een half jaar oud. Toch kon het toestel volgens Samsung nog een kleine update gebruiken, hoewel je vergeefs zult zoeken naar nieuwe features of mogelijkheden.

De update van vandaag brengt firmware XXUBOB2 nar het toestel, en laat het Android besturingssysteem onveranderd bij versie 4.2.2. In feite stamt deze nieuwe firmwareversie al uit februari, maar het duurde kennelijk even voordat deze ook in ons land arriveerde.

Heb jij de update vandaag op jouw unbranded – dus niet bij een provider aangeschafte – Galaxy S2 Plus geïnstalleerd? Wat merk je er dan zoal van?

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee