Uitrol Android Lollipop update start voor de Samsung Galaxy NotePRO 12.2

Vlijtig blijft Samsung lollies uitdelen aan een groeiend aantal telefoons en tablets, en zodoende komt nu ook de Galaxy NotePRO 12.2 XL tablet aan de beurt voor haar update naar Android 5.0 Lollipop. Zwitserse gebruik(st)ers hebben vandaag de primeur.

samsung-galaxy-notepro-12-2-lollipop Uitrol Android Lollipop update start voor de Samsung Galaxy NotePRO 12.2

De Galaxy NotePRo 12.2 is de grootste tablet in Samsung’s Note serie, met zijn 12,2 inch schermdiagonaal. En omdat hij in 2014 op de markt verscheen, staat er natuurlijk een grote update naar Android Lollipop op het programma.

Als eerste wordt de update in Zwitserland aangeboden, waar de nieuwe firmware – met versienummer XXUABOD7, Android 5.0.2 – nu te downloaden is op NotePRO 12.2 met 4G verbinding.

Zoals altijd met dit soort update, geldt ook nu dat het nog even kan duren voor hij ook in andere landen – en andere apparaatversie, zoals de NotePRO met WiFi verbinding – beschikbaar zal zijn. Maar de kop is eraf – als jij een NotePRO 12.2 hebt, weet je bij deze dat ook jouw tablet op termijn de sprong naar Android 5.0.2 zal gaan maken.

(bron)

Galaxy deal tips

Praat mee