Stabiliteitsupdate Samsung Galaxy S4 beschikbaar (Vodafone branded als eerste)

samsung-galaxy-s4-stabiliteitsupdate-lollipop Stabiliteitsupdate Samsung Galaxy S4 beschikbaar (Vodafone branded als eerste)Dat er een update aan zit te komen die de bugs in Android Lollipop op de Samsung Galaxy S4 fixt wisten we al. Sinds dit weekend is er een eerste ‘stabiliteitsupdate’ beschikbaar voor Vodafone’s branded toestel.

De update, die firmwareversie XXUHOD5 naar de Galaxy S4 brengt, is ruim 385 MB groot, en zorgt voor een verbeterde stabiliteit van het toestel. Met andere woorden: problemen die de eerste, grote update naar Android 5.0 Lollipop op de Galaxy S4 met zich mee bracht worden als het goed is aangepakt.

Wanneer we een dergelijke update voor andere Galaxy S4 varianten – unbranded, T-Mobile branded, Black Edition, etc. – kunnen verwachten is op dit moment niet bekend.

Heb jij deze update al geïnstalleerd? Wat merk jij er zoal van? Laat het ons hieronder weten!

(Dank aan iedereen die het meldde, afb. via 1, 2)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

 1. A zegt

  jep net geinstalleerd. Zal in de gaten houden of ie nog spontaan reboot. Op dit moment lijkt de RAM gebruik wel wat beter dan voorheen.

  • Cath zegt

   waar kan ik die update vinden mijn? galaxy s4 herstart zichzelf spontaan , sinds de lollipop update, en soms sluit hij zichzelf spontaan

 2. Marco Zwetsloot zegt

  Gisteren terug van vakantie in Schotland…meteen update binnen gehad. Ik heb unbranded toestel btw….

Praat mee