Samsung start Galaxy S6 update die geheugen bug fixt

Samsung is begonnen met het uitrollen van een update voor de Galaxy S6, die een probleem met het geheugenbeheer van het toestel oplost.

samsung-galaxy-s6-geheugen-memory-bug-fix-update-xxu1aodg Samsung start Galaxy S6 update die geheugen bug fixt

Eerder al meldden gebruik(st)ers op het XDA forum dat hun Galaxy S6 – al dan niet in de Edge variant – er een niet altijd even effectief geheugenbeheer op nahoudt. Ondanks het ruime werkgeheugen van 3 GB worden apps soms te snel gesloten, waardoor het langer duurt dan nodig wanneer dezelfde update opnieuw wordt gebruikt.

samsung-galaxy-s6-geheugen-memory-bug-fix-update Samsung start Galaxy S6 update die geheugen bug fixt

Een nieuwe, 138 MB grote update voor het toestel wordt nu uitgerold in sommige Europese landen, en GSMArena weet te bevestigen dat het deze geheugen bug inderdaad opgelost is na installatie van de nieuwe firmwareversie XXU1AODG. Naar verluid voelt de Galaxy S6 na deze update nóg een stukje vlotter aan – hoewel wij op dat vlak ook zonder de nieuwe update op onze redactionele S6 maar weinig over te klagen hebben.

Hoedanook: mocht jij ook last hebben van apps die te vaak en te snel worden gesloten, dan weet je bij deze dat een fix onderweg is. Wanneer deze op de Nederlandse Galaxy S6 en S6 Edge arriveert is zoals altijd moeilijk te voorspellen. Wij houden het voor nu maar op ‘in de komende weken’.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee