Galaxy Tab S 10.5 met 4G verbinding krijgt Android Lollipop in Nederland

Nadat de WiFi versie van de Galaxy Tab S 10.5 een paar weken geleden al de update naar Android 5.0 Lollipop kreeg, is nu de 4G versie van de tablet aan de beurt.

samsung-galaxy-tab-s-10-5-4g-android-lollipop-update-nederland Galaxy Tab S 10.5 met 4G verbinding krijgt Android Lollipop in Nederland

De 4G Galaxy Tab S 10.5 met modelcode SM-T805 krijgt op dit moment dus ook in Nederland de langverwachte update naar Android Lollipop. Firmwareversie XXU1BOCC brengt Android 5.0.2 naar het apparaat, inclusief een aantal vernieuwingen in het uiterlijk van de interface en een nieuwe manier om notificaties weer te geven.

Om de update – een bijna 1 GB grote download – te kunnen installeren is er 3 GB vrije ruimte nodig op de interne opslag van de Tab S 10.5 4G. Om problemen met applicaties te voorkomen is het raadzaam álle apps ook te updaten via de Play Store. Oudere versies van apps zijn mogelijk niet goed compatible met Android Lollipop.

Heb jij deze update geïnstalleerd? Laat hieronder weten wat je zoals tegenkomt aan vernieuwingen en veranderingen.

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Timo zegt

    Ziet er uit net als op de Galaxy Note 4 alleen alles is nu veel kleiner geworden en de provider staat nu links bovenaan.

    Voor de rest het vertrouwde omgeving omdat ik al lollipop op mijn telefoon heb

Praat mee