Samsung Galaxy Tab 4 krijgt nu ook de Android 5.0 Lollipop update (nog niet in NL)

Wie probeert bij te houden welke Galaxy smartphones en tablets de update naar Android 5.0 Lollipop kregen, krijgen of zullen krijgen heeft het daar bij vlagen maar druk mee.  En vandaag kunnen weer een apparaat op het lijstje aanvinken: Samsung is begonnen met het uitrollen van Android 5.0.2 Lollipop voor de Galaxy Tab 4 serie.

samsung-galaxy-tab-4-android-lollipop-update Samsung Galaxy Tab 4 krijgt nu ook de Android 5.0 Lollipop update (nog niet in NL)

Natuurlijk liet zich raden dat Samsung’s Galaxy Tab 4 tablets de update naar Android Lollipop zouden krijgen. Maar niets bevestigt een dergelijk vermoeden natuurlijk zo effectief als het ten tonele verschijnen van de update zelf. En zo is het de Tab 4 10.1 – zowel de WiFi als de 4G versie – die als eerste aan de beurt komt. In Spanje en Scandinavië, vooralsnog.

Wanneer de 7.0 en 8.0 inch Tab 4 modellen hun portie Lollipop krijgen, of wanneer de update naar de Nederlandse Tab 4 10.1 komt is op dit moment niet te voorspellen. Evenmin is duidelijk hoe het ervoor staat met de update voor de TabPROs die Samsung eveneens vorig jaar uitbracht. Maar het begin is er voor de Tab 4, dat staat bij deze vast.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. John Dierx zegt

  de Galaxy Tab 4 10,1 krijgt ook Lollipop, maaarrrrrrrrrr nog niet in Nederland. Nee eerst krijgt de hele wereld zijn update en dan als aller aller laatste, dan komt Nederland. Ik denk dat Samsung de Nederlanders niet mogen.
  ik zit ook al met smart al te wachten op de lolliipop update voor mijn Samsung Galaxy S4 VE GT-I9515 unbranded.
  de hele wereld inclusief de normale S4 heeft de update al. ????????????? Mijn zoon heeft een HTC M8 al 3 maanden de 5.0.1 update. maar Samsung die heeft de tijd nodig. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nou ja ik ben er nu al aan gewend. ik weet niet beter. dat Samsung altijd als laatste is. die markt verliezen ze nog eens. dit ogenblik de Nexus top, altijd snel updates.

 2. Jeannette van Spil zegt

  kan iemand mij vertellen waarom een tab 4 7 wel de chromecast stick ziet en je kan via de tab hem instellen. maar waarom hij niet cast, kan dit wel als er lollypop op zit ??

  • Michel zegt

   Als ‘ie m wel vindt, dan lijkt het mij dat er iets anders fout gaat. Wat precies is lastig te zeggen zo. Maar met wel of geen Android Lollipop heeft het denk ik niets te maken.

 3. Eric zegt

  Maak je geen zorgen, als er een ander land eerder met een LOLLIPOP UPDATE KOMT, DAN HAAL JE DIE GEWOON OP BIJ sammobile.

Praat mee