Rode Iron Man versies van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge in de maak

Het hoofd van Samsung Mobile’s marketing afdeling heeft bevestigt dat zowel de Galaxy S6 als de Galaxy S6 Edge in een rode Iron Man variant op de markt zullen verschijnen.

samsung-galaxy-s6-rood-iron-man Rode Iron Man versies van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge in de maak

Samsung en Marvel werken al wat langer samen, en in het kader van de PR rond de film Avengers – Age of Ultron komt volgende maand een speciale versie van de Galaxy S6 (Edge) op de markt. Dit bevestigde PR chefin Lee Young-hee na het zien van de film in Seoul.

In feite gaat het dan gewoon om rode toestelversies, met een goudkleurig frame, en een exclusief thema voor de TouchWiz interface.

Eerder al doken ontwerpen op voor maarliefst zeven Avengers versies van de Galaxy S6 Edge op, waarvan de Iron Man variant nu dus de eerste is die daadwerkelijk te koop zal zijn. Of Samsung later ook andere versies zal uitbrengen is nog niet bekend.

samsung-galaxy-s6-edge-avengers Rode Iron Man versies van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge in de maak

Overigens, wat betreft dat te koop zijn: uiteraard is nog niet duidelijk wáár de rode Iron Man S6 modellen daadwerkelijk in de winkel zullen liggen. Zodra we ze in Nederland spotten laten we je het natuurlijk weten!

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee