Samsung chef: ‘Galaxy Note 5 komt helemaal niet eerder op de markt’

Nog maar een paar dagen geleden dook het gerucht op dat de Samsung Galaxy Note 5 mogelijk eerder dan verwacht op de markt zou kunnen komen. Niemand minder dan de baas van Samsung Mobile, J.K. Shin, drukt dit gerucht de kop in.

samsung-jk-shin-e1432117897210 Samsung chef: 'Galaxy Note 5 komt helemaal niet eerder op de markt'

Normaal gesproken onthult Samsung de volgende generatie Note telefoon begin september, aan de vooravond van de IFA beurs in Berlijn. Dit jaar zou het toestel mogelijk al in juli gelanceerd gaan worden, de redenering volgend dat de Zuid-Koreanen de concurrentie van een volgende phablet van concurrent Apple voor willen blijven.

De baas van Samsung’s mobiele tak – dhr. J.K. Shin – heeft dit in een gesprek met journalisten direct tegengesproken, en daarmee impliciet begin september terug op de agenda gezet als lanceerdatum van de Galaxy Note 5.

Tevens liet Shin weten dat de verschillende Galaxy S6 modellen uitstekend verkopen. Dit, naar aanleiding van het bericht dat er 10 miljoen verkocht zijn – een aantal dat volgens sommigen aan de lage kant zou zijn.

(via)

Praat mee