Oeps! Samsung bevestigt per ongeluk het bestaan van de Galaxy Tab S2

We zouden de Koreanen graag een complimentje geven voor het geheim houden van het opkomende vlaggenschip onder de Samsung tablets, maar gezien een klungelige fout in een changelog van een app laten we dat vooralsnog even achterwege.

In de officiële changelog van de Hancom Office Hshow 2014 app staat namelijk dat de nieuwste versie van de app compatible is (zal zijn) met de Samsung Galaxy Tab S2, ergo de Tab S2 is hoogstwaarschijnlijk geen fabeltje maar een heuse tablet die (hopelijk?) dit jaar nog het daglicht zal zien.

Eerdere geruchten speculeerden al over een 8.0-inch en 9.7-inch variant van de Galaxy Tab S2 met ieder een Super AMOLED beeldscherm met een resolutie van 2048 x 1536 pixels, Android 5.0 Lollipop, 64-bit Exynos processor, 3GB RAM, 32GB opslag, microSD kaart slot, en LTE/4G connectiviteit. Aan de achterzijde zou een 8-megapixel camera, aanwezig zijn en 2.1-megapixel camera aan de voorzijde. Dit alles zou in een aluminium(?) frame zitten die nog dunner zal zijn dan de iPad Air.

Tja, het klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn, maar gezien het aantal geruchten en het feit dat sammobile het nieuws niet direct als onzin afschrijft hebben wij stiekem nog wel een beetje hoopt voor een Galaxy Tab S2 release ergens na de zomer…

Samsung-Galaxy-Tab-S2-Confirmation Oeps! Samsung bevestigt per ongeluk het bestaan van de Galaxy Tab S2

Galaxy deal tips

Praat mee