Nóg een update in de pijpleiding voor de Samsung Galaxy S6 (Edge), verbetert vingerscanner (neen, nog niet hier)

Zoals gewoonlijk na de release van een belangrijk toptoestel, volgen ook voor de Galaxy S6 en S6 Edge een aantal updates die de werking en prestaties van de toestellen optimaliseren. Vorige week nog dook een update op die het geheugen management probleem aanpakt, en nu doet een update de ronde die de vingerscanner nauwkeuriger maakt. Beide updates zijn op dit moment nog niet beschikbaar in Nederland.

samsung-galaxy-s6-edge-update-verbetert-vingerscanner Nóg een update in de pijpleiding voor de Samsung Galaxy S6 (Edge), verbetert vingerscanner (neen, nog niet hier)

De vingerscanner update voor de Galaxy S6 (Edge) duikt voor het eerst op in Maleisië, en lijkt met firmwareversie nummer XXU1AOE3 nog wat recenter dan de geheugenfix update van vorige week die firmware XXU1AODG draagt. Met ruim 159 MB brengt de de update een nauwkeuriger vingerscanner, verbeterde compatibiliteit met accessoires, optimalisaties in de interface, en een extra feature in de Foto-editor.

Het is niet bekend of we hier in Nederland de twee updates apart zullen krijgen, of dat hier mogelijk direct de XXU1AOE3 firmware wordt uitgerold waar dan ook de ‘geheugen fix’ ingebakken zit.

(via)

 

 

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee