Galaxy S6 ‘Iron Man’ Edition komt volgende week (update: daar is ‘ie)

Update: en toen was de Galaxy S6 Edge Iron Man editie officieel. De rood-goud-kleurige versie met Iron Man opdruk op de achterzijde is het resultaat van een al langer durende samenwerking tussen Samsung en Marvel, en past natuurlijk prima in het promotionele circus rond de nieuwe film Avengers: Age of Ultron.

samsung-galaxy-s6-edge-iron-man-1024x723 Galaxy S6 'Iron Man' Edition komt volgende week (update: daar is 'ie)

Voor de echte Iron Man fan is deze Galaxy S6 Edge natuurlijk een mooi combinatie van favoriete superheld en technologisch geavanceerde smartphone. Voor de niet-fan is het gewoon een mooi uitgevoerde toestelvariant, die zonder Iron Man masker op de achterzijde vermoedelijk interessanter was geweest.

samsung-galaxy-s6-edge-iron-man-oplader-1024x723 Galaxy S6 'Iron Man' Edition komt volgende week (update: daar is 'ie)

De S6 Edge Iron Man wordt in een gelimiteerde oplage verkocht, en komt standaard met een draadloze oplader met bij het toestel behorende looks.

Het grootste nadeel voor de Nederlandse Avengers liefhebber is vooral het feit dat deze S6 Edge variant voorlopig alleen te koop is in Zuid-Korea, China en Hongkong. Mocht je het teveel werk vinden om het toestel zelf te importeren kun je in ieder meekijken met Samsung’s eigen unboxing video, hieronder.

Natuurlijk kun je nu al op je ‘gewone’ Galaxy S6 of S6 Edge één van de Avengers thema’s instellen, om toch een beetje de superheld uit te kunnen hangen.

(bron)

Oorspronkelijke bericht:

Eerder lieten we al weten dat Samsung druk bezig is met het ontwikkelen van een ‘epic Iron Man’ versie van de Galaxy S6 en misschien de S6 Edge. Destijds wisten de Koreanen alleen nog maar een vage release periode te noemen van ‘eind mei’ of ‘begin juni’.

Gelukkig hoeven de echte Iron Man fans onder ons niet meer zo lang te wachten, want op de officiële Facebook pagina van Samsung werd afgelopen weekend bekendgemaakt dat de Galaxy S6 Iron Man Edition volgende week zal worden onthuld.

Natuurlijk hoort bij zo’n onthulling ook een kleine visuele teaser in de vorm van mini-poster die je hieronder ziet. Hoe de Iron Man variant de S6 er precies uit gaat zien is niet bekend maar op de afbeelding lijkt het alsof wee en daadwerkelijk rode S6 (dus niet een gewone S6 met een rode cover) zien met een een geel Iron Man logo op achterkant.

Meer details dan dit wilde Samsung beslist niet loslaten, want we weten helaas nog steeds niet op welke dag de speciale S6 nou precies te koop zal zijn of voor welke markten deze bestemd is, om nog maar te zwijgen over de prijs. Natuurlijk hopen we op een wereldwijde release gezien de populariteit van de Avengers film-reeks (ook hier in Nederland), maar vaak zien zulke ‘special edition’  toestellen het daglicht in enkele grote markten (lees: Korea, Amerika, Duitsland).

Dus het is even afwachten tot volgende week of ook wij in Nederland mogen genieten van de S6 Iron Man Edition, en anders wordt het helaas bestellen via internet 😉

galaxy-s6-iron-man-edition-announcement-465x465 Galaxy S6 'Iron Man' Edition komt volgende week (update: daar is 'ie)

(via)

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee