Avengers accessoires in aantocht voor de Galaxy S6

Goeie ouwe Samsung heeft besloten om de handen ineen te slaan met niemand minder dan Marvel om haar nieuwste vlaggenschip te promoten in de film Avengers: Age of Ultron. Het is zeker niet de eerste keer dat de Koreanen in zee gaan met Marvel, maar wat deze keer zo speciaal maakt is het feit dat er een reeks Avengers-achtige producten en accessoires aan zitten te komen om het geheel compleet te maken.

Samsung-Galaxy-S6-Avengers-Themed-Cases Avengers accessoires in aantocht voor de Galaxy S6

Samsung-Galaxy-S6-Avengers-Themed-Wireless-Charger Avengers accessoires in aantocht voor de Galaxy S6

Galaxy S6 (Edge) eigenaren kunnen een reeks aan Avengers theme’s verwachten die (gratis?) te downloaden zullen zijn voor elke Galaxy S6. Daarnaast zijn er nog een aantal officiële Avengers-casings bekendgemaakt. In de casing reeks zien we Iron Man, The Hulk, Captain America en Thor terugkomen samen met een Captain America Shield wireless charging station.

Alle casings hebben momenteel een prijskaartje van $54.99. Voor de Wireless Captain America Shield Charger ben je $69.99 kwijt.

Daarnaast gaan er ook nog geruchten de ronde over een speciale Iron Man Edition Galaxy S6 Edge die er – als we de ‘gelekte’ afbeelding mogen geloven – ontzettend goed uit ziet!

IMG_20150303_121602 Avengers accessoires in aantocht voor de Galaxy S6

Of de afbeelding hierboven echt is of simpelweg een plaatje van iemand met uitstekende photoshop skills (waarschijnlijk het laatste) durven we niet met zekerheid te zeggen. Wat we wel zeker weten is dat de casings en de oplader de komende dagen beschikbaar zullen zijn via (in ieder geval) de Engelse webshop MobileFun. Of en wanneer de accessoires in de Nederlandse (web)winkels te vinden zijn is nog niet bekend.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee