Android Lollipop voor Samsung Galaxy S5 Plus (T-Mobile) in week 22 of 23

De gewone uitvoering van de Samsung Galaxy S5 heeft de update naar Android 5.0 Lollipop al lang en breed achter de kiezen. De toestelvariant met 4G+ internet – de Galaxy S5 Plus – moet hem nog krijgen. Via T-Mobile komt het bericht dat deze voor week 22 (volgende week) of week 23 in de planning zou staan.

samsung-galaxy-s5-4g-plus Android Lollipop voor Samsung Galaxy S5 Plus (T-Mobile) in week 22 of 23

Via een medewerkster laat T-Mobile op haar eigen forum weten dat de Lollipop update voor de Galaxy S5 Plus voorlopig gepland is voor week 22 of 23. Met andere woorden: volgende week of de week daarop.

Uiteraard kan T-Mobile alleen voor zichzelf spreken, dus we gaan ervanuit dat de update in de komende twee weken dus in ieder geval op haar branded toestelversie zal arriveren.

Dit wil dus niet automatisch zeggen dat bijvoorbeeld ook de unbranded – een niet bij een provider aangeschafte – S5 Plus de update óók zo spoedig zal krijgen. Maar het zou in ieder geval een mooi begin zijn van de Lollipop update voor het toestel in ons land.

(dank, Larissa)

Beste Galaxy S5 deals per provider

Praat mee