Zo zet je de Samsung Galaxy S6 Edge in elkaar

Het is alweer even geleden dat we beschreven hoe je de Galaxy Alpha als bouwpakket zelf in elkaar kunt zetten. Gelukkig heeft Samsung dat idee goed opgepikt, en toont het proces nu – onder de noemer in-boxing – zelf voor de Galaxy S6 Edge.

samsung-galaxy-s6-edge-zelf-bouwen Zo zet je de Samsung Galaxy S6 Edge in elkaar

Het volledige Galaxy S6 Edge bouwpakket (excl. lijm, verf en gereedschappen)

Zoals we destijds al schreven: er natuurlijk niets saaier dan het kant-en-klaar kopen van je smartphone. De echte liefhebber schroeft zijn of haar Galaxy S6 Edge bij voorkeur dus zelf in elkaar. Samsung zelf schrijft: ‘het is verbazingwekkend hoe alle cutting edge onderdelen precies in de behuizing van 142,1 x 70,1 x 7 millimeter passen’. En hoewel ze gelijk hebben, zou het omgekeerde natuurlijk minstens net zo opzienbarend zijn geweest: ‘Jammer van die erbuiten bungelende geheugenmodules, maar die pasten gewoon écht niet meer.’

Hoe je het ook wendt ook keert: ook zonder flauwe grappen zit er natuurlijk een flinke portie know how in een toestel als de S6 Edge – en in de ‘platte’ Galaxy S6 wat dat betreft. En precies dat probeert Samsung over te brengen met de onderstaande in-boxing video, waarin iemand met – vermoedelijk – veel liefde een S6 Edge in elkaar knutselt en uiteindelijk zelfs in de doos stopt. Wij zelf zijn helaas meer van het type ‘oeps, hopelijk zijn dit zes reserveschroefjes die hier overblijven.’

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee