Zó maak je jouw Samsung Galaxy S6 echt helemaal waterdicht! (Of, nouja…)

Één van de features die de Samsung Galaxy S6 niet overnam van zijn voorganger, de Galaxy S5, is de behuizing die bestand is tegen water. Voor wie dit echt een probleem is, zijn er natuurlijk alternatieven. Een video toont hoe je het toestel alsnog waterdicht kunt maken.

samsung-galaxy-s6-waterdicht-maken Zó maak je jouw Samsung Galaxy S6 echt helemaal waterdicht! (Of, nouja...)

Dat – het waterdicht maken van je Galaxy S6 – klinkt natuurlijk enorm tof, maar uit de bovenstaande afbeelding kun je waarschijnlijk al afleiden dat het hier niet direct gaat om een praktische oplossing. Wel om een leuk dagje hobbyen. Met siliconen.

De mensen van PeripateticPandas zijn vermoedelijk zelfs meer dan een dag bezig geweest om hun hoe-het-zelf-waterproofing methode vast te leggen. En het is een veilige aanname dat ze daarbij ook nog eens een hoop lol hadden.

Overigens werkt de hieronder getoonde methode ook met een verscheidenheid aan andere smartphones. Of telefoons in het algemeen. Of alle electronische apparaten, mits je genoeg siliconen hebt.

Mocht je aan het einde van de video blijven zitten met de belangrijke vraag ‘waarom?’, bedenkt dan dat het antwoord daarop minstens net zo helder is: ‘dáárom!’

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee