Zelfs katten zijn onder de indruk van de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge Clear View Covers

Het moet niet veel gekker worden. We wisten dat Samsung degelijke covers maakt voor haar vlaggenschepen – de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge – onder de naam Clear View, maar dat zelfs katten ervan onder de indruk zijn is ook nieuw voor ons.

galaxy-s6-clear-view-435x375 Zelfs katten zijn onder de indruk van de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge Clear View Covers

In de nieuwste commercial zien we hoe een witte kat geïnteresseerd is door het reflectieve oppervlak van de Clear View cover. Onze behaarde vriend lijkt zich prima te vermaken met het toestel totdat er een notificatie op het scherm – en dus ook de cover – verschijnt en hij wel genoeg heeft gezien.

De Clear View cover heeft een transparante voorkant waardoor je alle notificaties van je scherm gewoon kunt zien en zelfs kunt accepteren/negeren door naar links of rechts te vegen. De hoes is momenteel beschikbaar in de kleuren zilver, goud, zwart en blauw en is te koop via de Samsung Store voor een prijs van $59.99. Mocht je er eentje willen bestellen dan komen hier nog waarschijnlijk shipping costs bij voor het verschepen naar Nederland, in ieder geval totdat deze covers ook hier in de winkels liggen.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee