Samsung zoekt thema designers voor de Galaxy S6 (en andere toekomstige Galaxys)

Stukje bij beetje zijn er meer thema’s beschikbaar voor Samsung’s nieuwe Galaxy S6 modellen – de enige Galaxys dit op dit moment al voorzien zijn van de nieuwe thema winkel waar je naar believen nieuwe thema’s voor je telefoon kunt downloaden. Maar wat begint op één – of nouja, twee – telefoons, komt onvermijdelijk ook naar andere nieuwe toestellen. En dus pakt Samsung het groots aan, en zoekt ontwerpers.

samsung-galaxy-thema-ontwerpen Samsung zoekt thema designers voor de Galaxy S6 (en andere toekomstige Galaxys)

Via de nieuwe website GalaxyThemeStore roepen de Zuid-Koreanen op om informatie, portfolio en meer van zulks op te sturen – mits je natuurlijk interesse hebt  om serieus aan de slag te gaan als theme designer.

Op dit moment zijn alle thema’s in de winkel – via je Galaxy S6 te vinden via de thema optie – nog gratis en voor niks, maar de komst van premium thema’s ligt voor de hand. In hoeverre het maken van thema’s voor Galaxy smartphones een interessante bron van inkomsten kan gaan vormen valt op dit moment nog moeilijk te voorspellen. Maar met de verkoop van – op termijn – tientallen miljoenen Galaxy S6 en S6 Edge toestellen, en later andere Galaxy modellen, biedt de thema winkel in ieder geval op papier een aardig aantal potentiële klanten.

Voor de niet-ontwerper is Samsung’s oproep in ieder geval een goede indicatie dat er straks een ruime keuze aan hoogwaardige thema’s beschikbaar zal zijn.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee