Samsung start Android 5.0.2 Lollipop update Galaxy NotePRO 12.2 (in Italië)

Inmiddels is Samsung’s Android Lollipop offensief in volle gang, en nadat zowel de Galaxy Note 4 als de Galaxy Note 3 recent de update al kregen start de uitrol vandaag voor de Galaxy NotePRO 12.2. In Italië, om te beginnen.

samsung-galaxy-notepro-12-2-lollipop Samsung start Android 5.0.2 Lollipop update Galaxy NotePRO 12.2 (in Italië)

De Galaxy NotePRO 12.2 – de 4G variant voor nu – krijgt een update met Android 5.0.2 aan boord, die de gebruikelijke veranderingen naar de XL tablet met S Pen stylus brengt: het nieuwe Material Design, nieuwe notificaties, en achter de schermen de snellere Android RunTime omgeving.

Natuurlijk kunnen we nog niet zeggen wanneer de Lollipop update voor de NotePRO in Nederland zal aankomen, zeker niet omdat hier officieel alleen de WiFi variant – waarvoor de update nog moet starten – te koop was. Maar zoals altijd met dit soort meldingen geldt ook nu: bij deze weet je in ieder geval dat de Lollipop update onderweg is. Ook voor de NotePRO 12.2 dus.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee