Korte docu: Hoe groot is Samsung eigenlijk?

Samsung is momenteel natuurlijk behoorlijk bekend als de grootste fabrikant van smartphones en daaraan verwanten componenten. Maar natuurlijk maken de Zuid-Koreanen meer. Veel meer. Heel veel meer, dus.

samsung-geschiedenis-documentaire Korte docu: Hoe groot is Samsung eigenlijk?

De naam Samsung betekent – zoals je misschien wel weet – ‘drie sterren’. Het concern begon in 1938 als een klein bedrijf dat handelde in lokale producten. Anno 2015 is het een gigant, en in de onderstaand korte documentaire wordt duidelijk wát het bedrijf inmiddels zoal bouwt. De kans is groot dat er tenminste een paar aardige verrassingen tussen zitten, want in de zoektocht naar het antwoord op de vraag hoe groot Samsung eigenlijk is, komen nogal wat minder bekende maar daarom niet minder indrukwekkende takken van het conglomeraat aan bod.

Schenk een kop koffie, thee of iets anders in, leun achterover, en neem een 12 minuten durende kijkje achter de vele schermen die Samsung rijk ik.

(bron, via)

Galaxy deal tips

Praat mee