Samsung Galaxy Tab 4 Value Edition met 64 bit processor opgedoken

Half januari al vonden wij de eerste tekenen dat Samsung haar Galaxy Tab 4 serie van een bescheiden upgrade naar een 64 bit processor gaat voorzien. En nu lijkt het er sterk op dat dit inderdaad gaat gebeuren, en dat de nieuwe tablets op de markt zullen komen onder de noemen Galaxy Tab 4 Value Edition.

samsung-galaxy-tab-4-ve1 Samsung Galaxy Tab 4 Value Edition met 64 bit processor opgedoken

De nieuwe Galaxy Tab 4 Value Edition – in de volksmond ‘VE’ – is op alle fronten gelijk aan de bekende tablets, met hetzelfde scherm, camera’s en opslagcapaciteit. Alleen de processor wordt vernieuwd – ze krijgen dus een 64 bit Snapdragon 410 system on a chip.

Hoewel de nieuwe Tab 4 VE met acht inch scherm eerder al opdook met Android 4.4.4 aan boord, lijkt het niet onlogisch dat de nieuwe modellen standaard voorzien zullen zijn van Android 5.0 Lollipop. Anders is een dergelijke 64 bit upgrade vrij overbodig, Of dit daadwerkelijk zo is moet natuurlijk blijken zodra Samsung de Tab 4 VE officieel aankondigd.

(bron, via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee