Samsung Galaxy S6 Edge actie-unboxing (of zoiets)

Geef het maar toe: jij bent net als wij. In ieder geval als het gaat om het uitpakken van een nieuwe telefoon. Gewoon, doos open, toestel voorzichtig oppakken, beschermfolie eraf halen en er op het gemak mee aan de slag. Samsung Mobile USA kent mensen die dit anders aanpakken, of gewoon te weinig tijd hebben om hun nieuwe Galaxy S6 Edge ontspannen uit te proberen. Maar die om onduidelijke redenen toch een unboxing video maken.

samsung-galaxy-s6-edge-unboxing-1024x345 Samsung Galaxy S6 Edge actie-unboxing (of zoiets)

De eerste unboxer pakt zijn Galaxy S6 Edge nog net op tijd uit om de boodschap te kunnen lezen dat ‘ze eraan komen’. Het is dus echt puur geluk dat het toestel in de doos al een SIM kaart heeft, zodat net op tijd ‘Plan B’ kan worden ingevlogen. Eenmaal plaatsgenomen in ‘Plan B’ is er gelukkig nog genoeg tijd om te wijzen op de multitasking mogelijkheden van de Galaxy S6 (Edge).

De tweede unboxer maakt het helemaal bont. Die gaat als een dolle aan de haal met zijn nieuwe S6 Edge zónder daarbij op de hielen te worden gezeten door individuen in pak. Waar wij niet veel verder kwamen dan een paar testfoto’s in de tuin, springt de beste man gewoon maar zijn raam uit. Want, waarom niet, toch? Maar inderdaad: de foto’s zijn prima.

Al met al zijn dit de unboxing filmpjes van de Galaxy S6 Edge waarbij je verreweg het minst te zien krijgt van het toestel zelf. In ruil daarvoor gebeurt er wel meer dan in de gemiddelde unboxing, waardoor je de obligate opname van de oplader bespaard wordt. Ow, je wilt die oplader wél zien? Nou vooruit, dit is ‘m:

samsung-galaxy-s6-fast-charger-snel-oplader Samsung Galaxy S6 Edge actie-unboxing (of zoiets)

(via)

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee