Samsung Galaxy S6 (Edge) tipje: snelle instellingen aanpassen

Als je lijst met Instellingen in het menu van de Galaxy S6 en S6 Edge vergelijkt met die van eerdere Galaxy telefoons, wordt snel duidelijk dat Samsung haar best heeft gedaan alles overzichtelijker te maken. Handig is ook, dat je de Snelle instellingen – het groepje instellingen bovenaan in het menu – naar eigen smaak en behoefte kunt aanpassen.

samsung-galaxy-s6-edge-tip-snelle-instellingen-quick-settings-aanpassen Samsung Galaxy S6 (Edge) tipje: snelle instellingen aanpassen

Als je naar de instellingen gaat op je Galaxy S6 (Edge) zie je bovenin de lijst met mogelijkheden een aantal opties die apart vermeld worden, zodat je direct toegang hebt zonder door de rest van de lijst te moeten scollen. Deze lijst kun je aanpassen – inkorten, uitbreiden, en voorzien van die opties die je zelf het vaakst gebruikt.

samsung-galaxy-s6-edge-tip-snelle-instellingen-aanpassen-quick-settings Samsung Galaxy S6 (Edge) tipje: snelle instellingen aanpassen

Om dit te doen kies je – niet geheel verrassend – voor Bewerken (1). Je kunt nu selecteren welke opties je bij de Snelle instellingen wilt tonen door ze aan of juist af te vinken (2). Je kunt maximaal negen opties kiezen. Ben je klaar, tik je op het pijltje terug (3), et voilà: je zelf gekozen Snelle instellingen zijn klaar voor veelvuldig gebruik (4).

Als je dit soort aanpassingen handig vindt, check dan ook de optie om de sneltoetsen op het notificatiescherm zelf te kiezen en te plaatsen – of een van onze andere Galaxy S6 tips en trucs, natuurlijk.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

  1. Patjess Place zegt

    Deze snelle instellingen zijn niet terug te vinden op de S6 (edge) met een LUX rom, daarom heb ik mijn toestel terug gestuurd om er een andere rom op te laten flashen om deze instellingen wel te kunnen gebruiken. Morgen heb ik het toestel terug. Normaal doe ik er ff zelf een PHN rom of dergelijke overflashen, maar dat wou deze keer niet lukken, kreeg steeds een FAIL! in Odin. Alleen de LUX versie kon ik op mijn toestel via Odin flashen, blijkbaar hebben ze het in de winkel wel voor mekaar gekregen om er een andere rom op te flashen. Ben benieuwd als ik het toestel morgen terug heb.

  2. Kees riedijk zegt

    Is instelling mogelijk dat snachts mijn Wifi en 4G wordt uitgeschakeld.moet tijdelijk snachts telefoon aan houden , doch als mail of wat anders binnen komt krijg ik dat met geluid te horen en dat wil ik snachts niet. Telefoon bel moet wel hoorbaar zijn.

    Mvrg kees

Praat mee