Groene Galaxy S6 Edge en blauwe Galaxy S6 vanaf half mei te koop in Nederland

De oplettende lezer(es) merkte bij de onthulling van de Samsung Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge op dat de toestellen uiteindelijk in vier kleuren verkrijgbaar zullen zijn. Echter, tot nu toe zijn vooral de zwarte, witte en goudkleurige versies te koop. Maar het duurt niet lang meer voor ook de groene Galaxy S6 Edge en de blauwe Galaxy S6

samsung-galaxy-s6-edge-groen-kopen-nederland Groene Galaxy S6 Edge en blauwe Galaxy S6 vanaf half mei te koop in Nederland

In Duitsland geeft Samsung’s eigen website aan dat de blauwe Galaxy S6 vanaf 22 mei eindelijk leverbaar zal zijn. In Nederland is ook duidelijk dat het toestel inderdaad in mei te koop is.

De groene Galaxy S6 Edge is in Samsung’s eigen shop te vinden, en kan alvast HIER gereserveerd worden. Het toestel wordt dan vanaf 15 mei daadwerkelijk geleverd. Provider T-Mobile belooft ‘m HIER zelfs al een paar dagen eerder beschikbaar te hebben.

In de online shop van Samsung HIER kan de blauwe Galaxy S6 op dit moment nog niet gereserveerd worden, maar het lijkt niet lang meer te gaan duren voor dit wel het geval is.

samsung-galaxy-s6-blauw-zij Groene Galaxy S6 Edge en blauwe Galaxy S6 vanaf half mei te koop in Nederland

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee