Lancering Samsung Galaxy S6 Active nadert, toestel krijgt bluetooth certificatie

Afgelopen maand kregen we al te horen dat Samsung hoogstwaarschijnlijk bezig is met een Galaxy S6 Active die ergens dit jaar nog moet verschijnen. Vandaag hebben we vernomen dat de Galaxy S6 Active (SM-G890A) een Bluetooth certificatie heeft gekregen in de VS en dus ook in de lijst staat op de website van Bluetooth SIG

Net zoals met alle andere Bluetooth certificaties weten we nog geen exacte datum wanneer Samsung het toestel officieel zal gaan onthullen, maar de geschiedenis leert ons dat het niet lang meer kan duren. (lees: een maandje of twee???) Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S6 Active over eenzelfde 5.1-inch QHD Super AMOLED+ display die we ook op de originele S6 terugvinden. De rest van de specs blijft ook grotendeels hetzelfde als bij het origineel, behalve dan de afmetingen en batterij.

De S6 Active wordt iets dikker, zwaarder en breder met 73.6 x 146.9 x 8.8 mm in vergelijking met de originele afmetingen van 70.5 x 143.4 x 6.8 mm. Daarnaast wordt de accu capaciteit opgeschroefd naar een zeer degelijke 3500mAh.

galaxy-s6-active-bluetooth Lancering Samsung Galaxy S6 Active nadert, toestel krijgt bluetooth certificatie

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee