Tip: update Samsung Push Service verbetert o.a. accuduur Galaxy S6 (en andere toestellen)

Een update voor de applicatie Samsung Push Service – die allerlei notificaties Samsung telefoons verzorgt – brengt naar verluid verbeteringen voor de accuduur en het dataverbruik van Galaxy telefoons, waaronder ook de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge.

samsung-galaxy-s6-accuduur-batterij-verbeteren-push-service2 Tip: update Samsung Push Service verbetert o.a. accuduur Galaxy S6 (en andere toestellen)

De Samsung Push Service app – aanwezig op iedere Galaxy – zorgt voor het functionere van allerhande notificaties op jouw Galaxy telefoon. Een flinke update brengt onder meer verbeteringen in energiegebruik en zorgt ervoor dat het toestel minder data verbruikt.

Hoewel wij met onze Galaxy S6 tot nu toe weinig te klagen hebben over de accuduur, is de Samsung Push update natuurlijk een mooie manier om het maximale uit de relatief kleine accu van het toestel te halen. Maar zoals gezegd: iedere Galaxy profiteert van de verbeteringen.

Als je ingesteld hebt dat applicaties automatisch updaten, dan volgt de nieuwe versie van de Push Service app vanzelf. Als je de update zelf wilt uitvoeren, kun je dit doen via Google Play HIER.

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee