Samsung Frankrijk: Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy Alpha komt spoedig

Sommige nationale takken van Samsung zijn loslippiger dan andere. Samsung Frankrijk laat de laatste tijd wel vaker details los over aankomende Android Lollipop updates, zoals onlang nog over die van de Galaxy Note 3 Neo. En nu weet men te melden dat ook Lollipop voor de Galaxy Alpha niet ver weg meer is.

samsung-galaxy-alpha-android-5-lollipop-update-spoedig Samsung Frankrijk: Android 5.0 Lollipop voor de Galaxy Alpha komt spoedig

In reactie op een vraag van een Franse Galaxy Alpha bezitter laat het bedrijf via Twitter weten dat de komst van de update nabij is. Inclusief glimlach, om te vreugde van de boodschap kracht bij te zetten 🙂 .

Voordat je nu dagelijks je Alpha gaat checken op beschikbare updates, is het zinvol om in gedachten te houden dat de start van een update niet automatisch betekent dat je ‘m in Nederland kunt installeren. Na het begin van het proces kan het nog enige tijd duren voor toestellen in ons land aan de beurt komen. Zie het bovenstaande dus als een heads up – Lollipop voor de Galaxy Alpha komt, en het gaat niet al te lang meer duren.

(via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee