Meer thema’s voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge onderweg

Over een paar dagen landt de Samnsung Galaxy S6 in de winkels – evenals de Galaxy S6 Edge natuurlijk. Beide toestellen zijn natuurlijk voorzien van Samsung’s nieuwe TouchWiz interface, inclusief de optie om zelf thema’s te kiezen. Wie reeds een blik heeft geworpen op de beschikbare thema’s was misschien wat teleurgesteld – een zwart, een ruimte en een Hello Kitty thema zijn niet per se dé keuzes waar je op zit te wachten, tenslotte. Gelukkig zijn er straks een stuk meer beschikbaar.

samsung-galaxy-s6-en-s6-edge-meer-themas Meer thema's voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge onderweg

Samsung werkt op dit moment hard om op korte termijn een aardig aantal thema’s beschikbaar te stellen via de Theme store die op de Galaxy S6 (Edge) te vinden is. Zo zijn er straks een aantal donkere thema’s, speciaal voor het Amoled scherm van de toestellen – donker betekent namelijk een lager energieverbruik op een dergelijk beeldscherm.

samsung-galaxy-s6-en-s6-edge-meer-themas-2 Meer thema's voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge onderweg

Verder zijn er opvallend veel thema’s bestemd voor kinderen, waarbij kleurpotloden, schattige figuren en Lego centraal staan. Hoewel de doelgroep voor de Galaxy S6 dankzij het prijskaartje vermoedelijk wat volwassener is, is dit in ieder geval leuk voor het kroost.

samsung-galaxy-s6-en-s6-edge-meer-themas-3 Meer thema's voor de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge onderweg

Overigens komt in de loop van deze maand ook de speciale SDK – Software Development Kit – beschikbaar, waardoor ook andere partijen dan Samsung zelf aan de slag kunnen om nieuwe thema’s voor beide Galaxy S6 modellen aan te bieden. Dán pas wordt de thema functie van de toestellen echt interessant, gokken wij. Maar tot die tijd heb je in ieder geval meer keuze dan alleen de rudimentaire thema’s die we tot nu toe op de S6 zagen.

(bron)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee