Lollipop update Samsung Galaxy Alpha van start (in Zuid-Korea)

Bij wijze van géén grap werd 1 april j.l. al duidelijk dat de update naar Android 5.0 Lollipop voor de Samsung Galaxy Alpha niet lang meer op zich zal laten wachten. Vandaag wordt inderdaad het startschot gegeven, in Zuid-Korea voor nu.

samsung-galaxy-alpha-android-5-lollipop-update Lollipop update Samsung Galaxy Alpha van start (in Zuid-Korea)

Android 5.0.2 Lollipop op de Samsung Galaxy Alpha (afb.: Sammobile)

Koreaanse Galaxy Alpha gebruik(st)ers kunnen vandaag hun toestel dus updaten naar Android 5.0.2 Lollipop. Daarmee maakt ook het toestel dat Samsung’s nieuwe design filosofie in de zomer van 2014 inluidde de sprong naar deze nieuwere versie van het besturingssysteem.

Natuurlijk is de update daarmee nog een flink continent verwijderd van onze landstreken, en Samsung kennende wordt de update eerst een tijdje in de praktijk geëvalueerd en verbeterd voordat de uitrol naar andere markten echt op gang zal komen. Dat neemt niet weg dat het proces nu dus in gang is gezet, en het slechts een kwestie van tijd is voor ook de Nederlandse Galaxy Alpha de Lollipop update zal krijgen.

(via)

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee