Herziene handleiding Samsung Galaxy Alpha met Android Lollipop nu online (NL, UK, GER)

Elders ter wereld is de Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy Alpha al mondjesmaat beschikbaar. Het online verschijnen van de vernieuwe handleiding kondigt een spoedige komst ook hier aan.

samsung-galaxy-alpha-android-lollipop-handleiding Herziene handleiding Samsung Galaxy Alpha met Android Lollipop nu online (NL, UK, GER)

De herziene handleiding voor de Galaxy Alpha met Android Lollipop is op dit moment al te vinden in het Nederlands (PDF). De liefhebber van user manuals kan natuurlijk terecht bij Engelstalige versie (PDF), en vooruit: auf Deutsch (PDF).

Daarmee is natuurlijk niet gezegd dat je Lollipop nog voor het einde van deze week op jouw Galaxy Alpha hoeft te verwachten, maar de update komt nu wel erg dichtbij – zoveel is duidelijk. Nog heel even geduld, dus.

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Reacties

Praat mee