Gratis Galaxy S6 voor hardcore Galaxy S-ers – in Zuid-Korea, welteverstaan

Nee, helaas gaat het volgende niet over Nederland. Maar dat maakt de actie niet minder leuk. De Zuid-Koreaanse provider SK Telecom en Samsung geven een gratis Galaxy S6 aan iedereen die nú nog de oorspronkelijke Galaxy S gebruikt.

gratis-galaxy-s6-zuid-korea Gratis Galaxy S6 voor hardcore Galaxy S-ers - in Zuid-Korea, welteverstaan

Je moet wel een beetje die hard zijn om vijf jaar na release nog steeds je ding te doen met de originele Galaxy S – of gewoon tevreden zijn en de noodzaak niet inzien van iets moderners. Of er het geld niet voor (over) hebben. Hoe het ook moge zijn: niet minder dan 17.000 Zuid-Koreaanse klanten van SK Telecom lopen nog met de eerste S op zak, en kunnen deze dus binnenkort vervangen door een gloednieuwe Galaxy S6, inclusief een jaar lang gratis bellen.

Maar er is meer: 1600 klanten kochten in de loop van de jaren iedere Galaxy S variant die in Zuid-Korea op de markt verscheen. Ook zij mogen een Galaxy S6 voor nop aan hun collectie toevoegen.

Zoals gezegd: hier in Nederland hoeven we een dergelijke actie niet te verwachten. Maar… is er hier iemand in de zaal die in aanmerking zou komen, mocht dit wel het geval zijn? Loop jij nu nog rond met de eerste Galaxy S? Of heb jij álle Ssen gekocht de laatste jaren?

(bron, via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee