Eerste bugfix update voor Android Lollipop op de Samsung Galaxy S4 onderweg (maar nog niet in NL)

Hoewel de update naar Android 5.0.1 Lollipop op de Samsung Galaxy S4 voor de meesten gebruik(st)ers prima verliep, is het normaal dat een dergelijke grote update gevolgd wordt door één of meer kleinere, die eventuele kreukels – lees: bugs – gladstrijken. En zo arriveert in Duitsland de eerste ‘bugfix update’ voor de Galaxy S4 met Lollipop.

samsung-galaxy-s4-android-lollipop Eerste bugfix update voor Android Lollipop op de Samsung Galaxy S4 onderweg (maar nog niet in NL)

In Nederland bracht firmwareversie XXUHOB7 enige weken geleden Android 5.0.1 naar de Galaxy S4. Vanaf vandaag kunnen Duitsers hun unbranded Galaxy S4 updaten naar firmware XXUHOD7, bijna twee maanden jonger is dan de voorgaande versie.

Precieze informatie over de veranderingen na de update hebben we zo snel nog niet kunnen vinden, maar het is een veilige aanname dat het hier inderdaad vooral om optimalisaties en fixes gaat die achter de schermen plaatsvinden.

Wanneer we de update in Nederland kunnen verwachten is zoals gewoonlijk niet te voorspellen. Laten we het voorzichtigheidshalve maar houden op ‘binnen nu en een paar weken’. Maar in ieder geval is duidelijk dat iedereen die na de Lollipop update kampt met bugs – die zich niet laten verhelpen met één van de tips die we HIER en HIER gaven – nu weet dat een oplossing waarschijnlijk in de pijpleiding zit.

(via 1, 2)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

Praat mee