Dit zijn de eerste specificaties van de Samsung Galaxy J7

Met de Galaxy J1 lanceerde Samsung kort voor de komst van de Galaxy S6 haar eerste low end telefoon van 2015. En nu komen we meer te weten over het volgende toestel in de J serie, de Galaxy J7.

samsung-galaxy-j7-specificaties-uaprof Dit zijn de eerste specificaties van de Samsung Galaxy J7

Het bestaan van de Galaxy J7 bevestigden wij eind februari al, maar details ontbraken toen nog. Nu komen we – dankzij de importdatabase Zauba – te weten dat het toestel in middels in India getest wordt. Maar het is het recent opgedoken user agent profile op Samsung’s eigen website dat de eerste technische specificaties van de J7 prijsgeeft.

Zo zien we dat het toestel met modelcode SM-J700F – de Europese variant, want ‘F’ – een beeldscherm heeft met een resolutie van 1280 bij 720 pixels. naar de schermdiagonaal kunnen we alleen maar raden, maar andere ‘7’ toestellen van Samsung – de Galaxy A7, E7 – hebben een 5,5 inch scherm. Wij gaan ervanuit dat dit bij de Galaxy J7 niet veel anders is.

De processor is een 64 bit system on a chip gebaseerd op energiezuinige Cortex A53 rekenkernen van ARM, met een maximale kloksnelheid van 1,5 GHz. De Galaxy J7 in huidige vorm draait op Android 5.0.2.

Natuurlijk blijven een hoop details nog verborgen: RAM, camera, opslag, en meer. Maar nu de Galaxy J7 zijn rondes draait in het testcircuit, is het slechts een kwestie van tijd tot er meer infomatie opduikt over deze – vermoedelijke – low end phablet.

 

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee