Android Lollipop update nu ook voor Samsung Galaxy S4 Black Edition

Voor de ‘gewone’ unbranded Samsung Galaxy S4 is de update naar Android 5.0 Lollipop al even beschikbaar. Vanaf vandaag volgt deze nu ook voor de Galaxy S4 Black Edition.

samsung-galaxy-s4-black-edition Android Lollipop update nu ook voor Samsung Galaxy S4 Black Edition

De Black Edition van de Galaxy S4 is in feite natuurlijk exact hetzelfde als de normaal gekleurde toestelvariant, maar door kleine verschillen in de software heeft het toestel een eigen updateschema. Hierdoor volgt de Android 5.0 Lollipop update voor deze toestelversie dus vanaf vandaag.

De ongeveer 1 GB grote update verschijnt op dit moment al op de eerste toestellen in Nederland – installatie via Samsung Kies op de PC is op korte termijn inmiddels ook mogelijk. Voor een succesvolle installatie is ongeveer 3 GB vrije opslagruimte vereist.

Check ook: alles over de Lollipop update voor de Galaxy S4, inclusief tips en ervaringen.

Heb jij de update al geïnstalleerd op jouw S4 Black Edition?

(Dank aan iedereen die het meldde!)

Beste Galaxy S4 deals per provider

Reacties

  • timz zegt

   Same here! 🙁 ik snap nooit wrm het zo lang moet duren ik wil graag de lollipop update ziet er veel mooier uit dan die saaie look van nu!

 1. Natasja zegt

  Ik heb nog steeds geen update naar lollipop op mn S4 VE 🙁 Heb een unbranded toestel van kpn. Hoop dat het snel komt want ben best nieuwsgierig 🙂

 2. François zegt

  Vannacht gedownload op mijn KPN S4 Black Edition.
  Tot nu toe geen bugs ontdekt. En HOERA voor t behouden van de stille modus!! Ben ook erg blij dat ik die irritante tekstballonnen niet krijg bij berichten. Kom zo snel niet vinden hoe je deze functie kunt activeren maar ik ga er toch geen gebruik van maken.
  Mn vrouw (Note 3) is al stikjaloers op mijn versie van Lollipop…

 3. B.kooistra zegt

  zins de update verbruikt mijn toestel erg veel onverklaarbare mb’s als ik opzoek waar ze voor gebruikt worden staat er overigen.mijn instellingen staan zo dat updates alleen via wifi mogen maar de mb’s vliegen de deur uit ik zit al ver boven mijn bundel van 2000mb.vandaag alleen is er al 589 mb’s verbruikt .terwijl ik bijna alles via wifi doe ,zodra ik buiten mijn wifi bereik ben begint de ellende help HELP!!!!!!

 4. Wouter zegt

  Hoi,

  ik heb een S4 Black Edition via Ben. Modelnr.: GT-I9506 … nog steeds geen update. Niet via toestel of via Kies.
  Vreemd toch…??

  Groet,
  Wouter

 5. Patrick zegt

  Ik heb zojuist de update ontvangen en geïnstalleerd. Ik moest wel eerst mijn S4 Black Edition laten zoeken naar een update.

 6. Stephan zegt

  Ik draai nu sinds 10 dagen met de update Lollipop 5.0.1. Gaat als de brandweer op mijn Black Edition . Niks geen problemen en zeer stabiel. Sorry far, so good.

 7. wim zegt

  Gaat er ook nog een update naar Android 5 komen voor de samsung galaxy tab 3 10.1.
  Zou wel fijn zijn.
  lees daar niets over.

 8. Max zegt

  Ik heb een Gt-i9506 van BEN met nog steeds Android 4.4.2. Waar blijft die Lollipop update?
  Ik begrijp niet waarom er verschil is tussen een T-mobile S4 en een S4 van BEN. Ik verbaas mij over Android. Dit drijft mij terug in de armen van Apple.

  Zijn er mensen (met een GT-I9506 via BEN) die de update al wel hebben gekregen?

 9. Stefan zegt

  Zojuist van T-Mobile te horen gekregen dat de update voor Android 5.0 Lollipop is goedgekeurd en deze binnen 1 a 2 weken zal worden uitgerold voor de branded versie Samsung Galaxy S4 GT-I9506 van T-Mobile.

Praat mee