Android 5.0 Lollipop nu ook voor de Samsung Galaxy S4 Active in Nederland

In navolging van de Android 5.0 Lollipop update voor de Samsung Galaxy S4 is de nieuwste versie van de besturingssysteem nu ook beschikbaar voor de Nederlandse Galaxy S4 Active.

samsung-galaxy-s4-active-android-4-4-kitkat-update-nederland Android 5.0 Lollipop nu ook voor de Samsung Galaxy S4 Active in Nederland

Net als op zijn ‘Active-loze’ broer, brengt Android Lollipop grote visuele veranderingen naar de Galaxy S4 Active: een vernieuwde interface met witte menu’s en nieuwe notificaties zijn de opvallendste veranderingen. Ook achter de schermen worden de bij Android 5.0.1 behorende veranderingen door gevoerd, waaronder de switch naar de nieuwe Android RunTime, die voor een soepeler bediening moet zorgen. Voor een uitgebreider overzicht met vernieuwingen kun je HIER terecht.

De update met firmwareversie XXUDOC3 brengt Android 5.0.1 naar de S4 Active, en is beschikbaar via het toestel zelf, en via Samsung’s Kies programma op de PC.

Heb je Lollipop al geïnstalleerd op jouw Galaxy S4 Active? Deel hieronder jouw ervaringen!

(o.a. via)

 

Galaxy deal tips

Reacties

 1. Tanya zegt

  Nieuwe update is mooi en fijn tot nu toe 🙂 Even wennen maar werkt goed en verbeteringen zijn mooier en handiger.
  Hoop alleen dat er snel een fix komt voor de sms functie, want smsjes zijn nu niet meer te lezen 🙁

 2. Maxime zegt

  Hallo
  Ik ben dus Maxime uit Belgie.
  De updates die in Nederland uitkomen voor de SGS4 Active zijn die dezelfde als in Belgie???
  of waarom ontvang ik de update nog niet??
  Mvg,
  Maxime

 3. tommy zegt

  Haha na een jaar kreeg ik eindelijk bericht van dat ik kitkat kon downloaden! Ik zal wel weer een jaar langer moeten wachten op lollipop.. Mijn s4 active had ik gekocht in australie heeft iemand een idee hoe ik lollipop er als nog op krijg?

 4. Tijm zegt

  Wat een vreselijke update! Ik raad iedereen af om deze nu al te installeren!
  Na het updaten op mijn Samsung Galaxy S4 werkten eerst de smsjes al niet, en ook TouchWiz loopt vast als ik een app wil verplaatsen en/of verwijderen vanuit mijn home-screen, of als ik een app op mijn homescreen wil plaatsen.
  Ook is mijn telefoon nu één grote zuurstok geworden qua kleur. Bedankt Android, nu kan ik al mijn backups gaan nalopen, nogmaals backuppen en de fabrieksinstellingen terug zetten. Hopelijk heb ik dan weer een normaal werkende telefoon!

 5. stan zegt

  Na de update loopt touchwiz telkens vast als ik apps of widgets toe wil voegen of verplaatsen, ook komen berichten van bijvoorbeeld whatsapp bovenin te staan, maar is de mogelijkheid om hierop te klikken er niet. Sms’en werkt bij mij echter weer wel goed, maar ik hoop dat deze bugs snel verholpen worden want op de lange termijn wordt dit naar mijn mening erg storend

 6. Menno zegt

  Ik krijg nog altijd te lezen dat ik de laatste updates al heb geinstalleerd, maar ik zit nog altijd op 4.4.2.
  Hoe kom je er achter wanneer de update voor jouw telefoon beschikbaar komt?

 7. Frode zegt

  Sinds de update werkt mijn mobile internet niet meer. Al een app van Ziggo gedownload om goed in te stellen. Dan werkt het even, maar stopt weer.
  Heel vervelend.

 8. mike zegt

  Sinds de update schiet mijn vergrendelscherm binen 2 seconden op een zwart scherm.
  Weet iemand hoe dit te veranderen.Ben al aan het zoeken gewwst maar kom er niet uit

 9. mike zegt

  Sinds de update schiet mijn vergrendelscherm binnen 2 seconden op een zwart scherm.
  Weet iemand hoe dit te veranderen.Ben al aan het zoeken geweest maar kom er niet uit

Praat mee