Zo werken de nieuwe themes op de S6 en S6 Edge [video]

We wisten al dat de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge een reeks aan gloednieuwe themes met zich mee zouden brengen, maar wat we nog niet wisten was in hoeverre bepaalde onderdelen van de UI aanpasbaar zouden zijn. Tot en met nu althans!

De jongens en meiden van sammobile hebben gelukkig eventjes met de S6 mogen spelen tijdens de MWC en zijn zo vrij geweest om die nieuwe thema’s dan ook maar meteen onder de loep te nemen. Het blijkt dat verschillende thema’s niet alleen een andere achtergrond met zich meebrengen maar ook andere icoontjes voor alle stock apps, accent kleuren, lettertypes (!?) en zelfs ringtones.

Standaard krijg je bij de S6 en S6 Edge de ‘Default’, ‘Pink’ en ‘Space’ thema’s geïnstalleerd, maar je kan dus zowel gratis als betaald nieuwe thema’s scoren via de Theme Store. Maar goed, een video zegt natuurlijk meer dan duizend woorden, dus neem samen met sammobile eens een kijkje in de wereld van de Galaxy S6 themes!

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee