Vodafone’s Galaxy Alpha krijgt firmware update (geen Android Lollipop)

Samsung’s Galaxy Alpha – in de branded variant van Vodafone – krijgt vanaf vandaag een kleine firmware update. Maar nog geen Android 5.0 Lollipop.samsung-galaxy-alpha-wit Vodafone's Galaxy Alpha krijgt firmware update (geen Android Lollipop)

Vodafone’s Galaxy Alpha krijgt de update met firmwareversie XXU2BOA2, die ook al voor de unbranded Alpha beschikbaar was. Zichtbare vernieuwingen zijn er niet: het Android besturingssysteem was al versie 4.4.4, en blijft dit ook.

Zoals gebruikelijk kun je de update installeren via het toestel zelf, en binnenkort ook met Samsung Kies op je PC. Heb jij dit gedaan? Zoja, wat merk je ervan? Accuduur beter of slechter? Is de vingerscanner nauwkeuriger? Schroom niet, deel je ervaringen hieronder!

Beste Galaxy Alpha deals per provider

Praat mee