Tweede kleine firmware update Galaxy S3 Mini VE in korte tijd

samsung-galaxy-s3-mini-ve-update Tweede kleine firmware update Galaxy S3 Mini VE in korte tijdVier weken geleden kreeg de Samsung Galaxy S3 Mini Value Edition (VE) al een kleine firmware update – en nu volgt er nog eentje.

De update die begin maart op de S3 Mini VE arriveerde bracht alleen kleine onzichtbare veranderingen naar het toestel, en de update die vandaag uitgerold wordt doet niets anders, voor zover wij kunnen nagaan.

Je kunt de update – met firmware XXUAOC1 – nu installeren via het toestel zelf, en met Samsung’s Kies programma op de PC.

Valt je toch iets op na het uitvoeren van deze update? Meldt het hieronder in de reacties!

(via)

Beste Galaxy S3 Mini VE deals per provider

Reacties

  1. Lara zegt

    Mijn nieuwe Samsung galaxy S3 mini blijft na het downloaden en installeren van de beschikbare software-update steeds opnieuw melden dat er een software-update beschikbaar is, ook na driemaal installeren van de “nieuwe’ update. Heeft iemand anders hetzelfde probleem en weet wat de oplossing is? Ik kan de meldingen ook niet onderdrukken, maar steeds uiterlijk 3 uur uitstellen.

  2. marijn zegt

    Ik heb sinds de update van mijn samsung S3 mini allerlei bliepjes die zodra ik mijn scherm ontgrendel. De eerste beginnen wanneer ik hem heb ontgrendeld, daarna kan het een tijdje stil zijn maar ook soms onafgebroken bliepen (beetje van die robot geluidjes). Ik heb intussen tijd geen andere apps geïnstalleerd dus het lijkt mij uit de update van Samsung te komen.
    Hoe kom ik hier in hemelsnaam vanaf!?

Praat mee