T-Mobile branded Samsung Galaxy A5 krijgt update (Android 4.4.4)

samsung-galaxy-a5-update-nederland T-Mobile branded Samsung Galaxy A5 krijgt update (Android 4.4.4)Voor T-Mobile’s branded Samsung Galaxy A5 staat vanaf vandaag een nieuwe, kleine update klaar. Het is de eerste, echte update voor het toestel na de officiële release ruim drie maanden geleden.

De unbranded Galaxy A5 – die dus niet bij een provider is aangeschaft – kreeg enige weken geleden al een firmware update. De update van vandaag voor T-Mobile’s toestelversie brengt precies dezelfde firmwareversie – XXU1AOB4, met aan boord een verder ongewijzigde Android 4.4.4.

Op onze eigen Galaxy A5 konden we geen grote veranderingen ontdekken, en dat zal dus bij de update van vandaag ook niet het geval zijn. Kom jij wel gewijzigde features, opties, of andere details tegen, laat het hieronder weten!

Overigens is inmiddels bekend dat ook de toestellen in Samsung’s Galaxy A serie de grote update naar Android 5.0 Lollipop zullen krijgen. Wanneer dit gaat gebeuren is verder nog niet bekend.

(via)

Beste Galaxy A5 deals per provider

Praat mee