Samsung heeft mogelijk een Galaxy H serie in de pijpleiding (update: meer modellen)

Wat zeg je? Niet genoeg nieuwe Galaxy toestelseries? Je vindt het bestaan van een S, A, E en J serie maar wat minimalistisch? In dat geval hebben we goed nieuws. Want er komt mogelijk ook een nieuwe H serie aan, met een Galaxy H1 en een Galaxy H7.

Update: inmiddels zijn ook registraties voor de toestelnamen Galaxy H3 en Galaxy H5 opgedoken, en kunnen we er dus vanuit gaan dat de Galaxy H serie inderdaad een complete, nieuwe toestelserie moet gaan worden.

samsung-galaxy-h1-h3-h5-h7 Samsung heeft mogelijk een Galaxy H serie in de pijpleiding (update: meer modellen)

Dat is tenminste wat we leren uit nieuwe merknaamregistraties die door Samsung in Zuid-Korea zijn ingediend bij het Korean Intellectual Property Office: zowel de naam Galaxy H1 als Galaxy H7 probeert men daar voor toekomstig gebruik door derden te beschermen.

Voor de goede orde: het is een lange weg van het indienen van een handelsnaam tot het daadwerkelijk uitbrengen van een smartphone, en menig registratie wordt nooit omgezet in daadwerkelijk gebruik.

Ga dus nog maar niet zitten wachten op de komst van de Galaxy H1 en H7 – zeker niet omdat we op dit moment simpelweg geen idee hebben wat voor toestellen dit dan zijn. Maar de kans dat er op termijn een H serie aan komt, is niet gering, zoveel durven we op dit moment wel te concluderen.

De registraties zijn te vinden bij het Zuid-Koreaanse KIPRIS HIER en HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee