Uitgelicht: Samsung Galaxy S6 en S6 Edge standaard met 115 GB cloud opslag

Voor de één is het ontbreken van een microSD slot op de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge een probleem, voor de ander boeit het in feite maar weinig. Feit is, dat je bij beide modellen 115 GB opslagruimte in de wolken twee jaar lang voor nop krijgt – zoals we eerder ook al kort aanstipten.

samsung-galaxy-s6-edge-onedrive-115gb-cloud-sd-kaart Uitgelicht: Samsung Galaxy S6 en S6 Edge standaard met 115 GB cloud opslag

De laatste jaren had Samsung een partnerschap met DropBox, zodat je bij een nieuwe Galaxy twee jaar lang 50 GB opslagruimte in de cloud voor nop kreeg. Inmiddels is duidelijk dat Samsung op de nieuwe Galaxy S6 en S6 Edge een aantal Microsoft applicaties meelevert, waaronder OneNote en OneDrive.

Je kunt twee jaar lang gratis gebruik maken van 115 GB opslagruimte in OneDrive. Normaal gesproken is slechts 15 GB gratis, en betaal je € 1,99 per maand voor die andere 100 GB.

Of zoveel cloud opslag voor jou een vervanger is voor een microSD kaartje is natuurlijk een persoonlijke kwestie. In ieder geval is het duidelijk dat de interne opslagcapaciteit – 32, 64, of 128 GB – ook op de Galaxy S6 en S6 Edge geen een absolute limiet is voor de hoeveelheid bestanden waartoe je op je telefoon toegang hebt.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

Praat mee