Officiele S View, Clear en Flip covers Samsung Galaxy S6 en S6 Edge nu al te bestellen

Natuurlijk komen de nieuwe Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge ook met hun eigen arsenaal beschermhoesjes, flipcovers, en natuurlijk de nieuwe Clear View cover. En ze zijn nu al te bestellen.

samsung-galaxy-s6-edge-clear-s-view-cover Officiele S View, Clear en Flip covers Samsung Galaxy S6 en S6 Edge nu al te bestellen

Naast de gebruikelijke S View en flip covers, zijn er voor de Galaxy S6 en S6 Edge nu ook de zogeheten Clear View hoesjes: in feite een flip cover, met een deels doorzichtige voorkant, zodat je de belangrijkste informatie – in speciaal aangepaste, dus goed afleesbare vorm – altijd kunt zien. De Clear View cover is in verschillende kleuren verkrijgbaar voor € 44,95. Voor de Galaxy S6 kun je ze nú pre-orderen bij MobielBereikbaar HIER – voor de S6 Edge vind je ze HIER.

samsung-galaxy-s6-clear-cover Officiele S View, Clear en Flip covers Samsung Galaxy S6 en S6 Edge nu al te bestellen

En dan is er dus nog de Clear Case: een eenvoudige, maar stevige, transparante beschermhoes die de voorkant van het toestel niet bedekt, en dus het originele design van het toestel zelf intact laat. De Clear Case kost € 27,95, en is nu HIER alvast te bestellen voor de Galaxy S6, en HIER voor de S6 Edge.

Een uitgebreider overzicht van alle Galaxy S6 hoesjes – dus ook met de gewone flip- en andere covers – vind je HIER, en voor de S6 Edge HIER. Verwachte leverdatum voor alle officiële hoesjes en cases is 31 maart.

Meer hoesjes voor de Galaxy S6 vind je natuurlijk ook bij andere winkels, zoals CoolBlue (Galaxy S6 HIER, S6 Edge HIER), of CentralPoint (S6 HIER, S6 Edge HIER).

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Reacties

 1. michel van schie zegt

  heb nu precies 1 week de cover voor de S6 het hele scherm vol met krasjes het klepje beweegt te veel over het scherm

   • Benny zegt

    zo te zien hebben meer mensen daar last van.
    ik heb mijn klacht bij T-Mobile voor gelegd waar ik de S6 heb gekocht.
    hun hebben contact op genomen met Samsung.
    morgen krijg ik een nieuwe s6 + hoesje

 2. A3 zegt

  Ik heb het hoesje ook s6 edge. Alleen laat ie de tijd er niet doorheen zien. Is dit in te stellen in het toestel ? In begin wel en snachts kon je gewoon de tijd zien. Maar nu niet meer.

Praat mee