Een voorproefje van de Samsung Galaxy S6 (Edge) op je huidige telefoon

Samsung doet het bij bijna ieder topmodel telefoon of tablet, en voor de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge worden er geen uitzonderingen gemaakt. En dus kun je met de Samsung Galaxy S6 Experience app alvast een voorproefje van beide toestellen krijgen op je huidige telefoon.

samsung-galaxy-s6-edge-experience-app Een voorproefje van de Samsung Galaxy S6 (Edge) op je huidige telefoon

In de Samsung Galaxy S6 Experience app, die te vinden is in de Play Store – uiteraard voor nop, HIER – kun je beide S6 modellen uitgebreid bekijken. Maar ook kun je kennis maken met alle belangrijke nieuwe features, zoals die van de camera, en het scherm met die absurd hoge resolutie van 2560 bij 1440 pixels – de hoogste pixeldichtheid die je momenteel op een smartphone kunt vinden.

Mocht je twijfelen aan wie jij nu precies bent, dan kun je nog een snelle ‘Lifestyle-test’ invullen, om erachter te komen wat voor soort gebruiker je bent – en dat er in feite maar die filmgenres bestaan.

Ook de bij het toestel behorende accessoires zijn present – voor het geval je de nieuwe Galaxy S6 flip en Clear View covers nog niet hebt gezien, bijvoorbeeld.

De Galaxy S6 en de S6 Edge worden vanaf 10 april in de Nederlandse winkels verwacht – maar met de hier beschreven app kun je dus nu al een klein beetje doen alsof je er eentje hebt. Of nouja, niet echt natuurlijk. Maar mocht je een aanschaf over wegen, is een blik op de app de moeite waard. Je vindt ‘m – zoals gezegd – in de Play Store HIER.

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee