Samsung Galaxy Note 2 redt leven politieagent

Het was een zware dag voor Sophon Thonglorm, politieagent van het Mae Rim politiebureau in Chiang Mai, Thailand. Hij werd onder vuur genomen, maar dankzij zijn Samsung Galaxy Note 2 kan hij het navertellen. Naast de schrik, en een niet gevaarlijke verwonding, houdt de beste man er ook een Galaxy S6 aan over.

samsung-galaxy-note-2-android-4-3-update-december Samsung Galaxy Note 2 redt leven politieagent

De Galaxy Note 2, met onverwacht kogelremmende kwaliteiten

Vorige week maandag werd meneer Thonglorm neergschoten bij een poging een verdachte aan te houden. Tussen de kogel en zijn lichaam bevond zich echter zijn Galaxy Note 2, die het projectiel weliswaar niet geheel stopte, maar wel het grootste deel van de impact absorbeerde. Het resultaat: slechts een relatief lichte verwonding.

Voor de Note 2 zelf liep het natuurlijk allemaal wat minder goed af. De kogel maakte het toestel logischerwijs onbruikbaar. Echter, omdat het verhaal zich in Thailand via Facebook al snel verspreide, kreeg de lokale tak van Samsung er ook lucht van. En boden een gloednieuwe Galaxy S6 ter vervanging aan – voor nop, uiteraard.

Eind goed al goed? In principe wel, al kunnen we ons voorstellen dat de schrik er nog wel even goed in blijft zitten bij Sophon Thonglorm, die wel verklaarde erg blij te zijn met het aanbod. Maar een gratis Galaxy S6 of niet, beschoten en geraakt worden is natuurlijk allerminst een pretje.

(bron, via)

Galaxy deal tips

Praat mee