Paar geluksvogels hebben de Galaxy S6 Edge nu al op de deurmat liggen (T-Mobile USA)

Geloof het of niet, maar een aantal geluksvogels in Amerika die een pre-order hebben geplaatst voor de Galaxy S6 Edge bij T-Mobile hebben het toestel nu al binnen! Inderdaad, bijna twee weken voor de officiële release van Samsung op 10 April zijn er dus al mensen die mogen genieten van Sammy’s nieuwste paradepaardje.

Om nog onbekende redenen is het T-Mobile gelukt om mensen die vrijdag een pre-order plaatsten en aangaven dat ze de bestelling z.s.m. (lees: meteen de volgende dag) binnen wilden hebben het toestel direct op te sturen. Andere klanten die ook kozen voor ‘overnight shipping’ laten al weten dat hun pakketje onderweg is.

Geluksvogels die het toestel opeens binnen hadden waren zelf ook verrast en een aantal postte ook meteen foto’s op XDA.

galaxy-s6-edge-t-mobile-1 Paar geluksvogels hebben de Galaxy S6 Edge nu al op de deurmat liggen (T-Mobile USA)galaxy-s6-edge-t-mobile-2 Paar geluksvogels hebben de Galaxy S6 Edge nu al op de deurmat liggen (T-Mobile USA)

Momenteel lijkt het erop alsof je alleen in Amerika als T-Mobile klant met een pre-order samen met een overnight shipping bestelling het toestel eerder kunt bemachtigen dan de rest van de wereld.

Mocht een ongelofelijke geluksvogel in Nederland toevallig ook de S6 Edge weken (of dagen) van tevoren binnen weten te slepen dan horen wij het graag 😉

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee