Wedstrijdje opstarten: Samsung Galaxy S6 Edge versus iPhone 6 Plus versus Galaxy S5

Je doet het als het goed is niet heel vaak met je telefoon: ‘m opstarten. Maar als je het doet, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk gebeurt. Een wedstrijdje opstarten tussen Samsung’s Galaxy S6 Edge en Galaxy S5 en Apple’s iPhone 6 Plus is daarom wel zo leuk.

opstarttijd-samsung-galaxy-s6-edge-iphone-6-plus-galaxy-s5 Wedstrijdje opstarten: Samsung Galaxy S6 Edge versus iPhone 6 Plus versus Galaxy S5

Zo zie je in de onderstaande video dus de Galaxy S6 Edge, Galaxy S5 en de iPhone 6 Plus hun opstartritueel gelijktijdig uitvoeren, in een race om te laten zien welk toestel het snelste klaar is voor gebruik.

Zonder veel te verklappen – ahum – moeten we zeggen verrast te zijn door de winnaar. Toch is het verschil zodanig klein, dat het maar de vraag is of het startmoment van de toestellen exact genoeg is om echt een winnaar aan te wijzen. Desalniettemin: hulde voor de ‘oude’ garde.

(video, via)

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee