Opnieuw update voor Galaxy S4 Mini Black Edition (Android 4.4.2)

Alle Mini’s krijgen vandaag een twee update in korte tijd. Tenminste, zo lijkt het. Want tegelijk met de tweede firmwareupdate die de Galaxy S3 Mini VE deze maand krijgt, rolt ook een update uit voor de unbranded Galaxy S4 Mini Black Edition – die een maand geleden ook al een nieuw stukje software aangeboden kreeg.

samsung-galaxy-s4-mini-black-edition Opnieuw update voor Galaxy S4 Mini Black Edition (Android 4.4.2)

Voor de unbranded S4 Mini Black Edition is firmwareversie XXUCOC1 beschikbaar, die helaas nog geen Android Lollipop met zich mee brengt, maar het besturingssysteem bij versie 4.4.2 laat. Je hoeft dus geen grote veranderingen of vernieuwingen te verwachten – alleen kleine bugfixes en optimalisaties die onopvallend hun werk doen.

De update is te installeren via de S4 Mini Black Edition zelf, maar ook met Samsung’s Kies software op je laptop of PC. Vergeet je niet hieronder even te melden als je wel een opvallende verandering tegenkomt na installatie?

Over een toekomstige update naar Android 5.0 Lollipop voor de S4 Mini is op dit moment nog niets bekend. Dat deze eraan komt, lijkt niet onlogisch. De Galaxy S4 zelf krijgt as we speak de update naar Lollipop, en ook voor de Galaxy S4 Active ging de update elders al van start. Zodra we er meer over weten, lees je het natuurlijk hier op GalaxyClub.nl.

Beste Galaxy S4 Mini deals per provider

Reacties

  1. Daniëlla zegt

    Kan ik de update ook weer de-installeren want nu is alles Super traag. Apps slaan vast, internet. Wat een ellende

Praat mee