Galaxy S6 Edge overleeft eerste ‘drop test’ (update: nog eentje)

Het was natuurlijk maar een kwestie van tijd voordat de eerste drop tests van Samsung’s nieuwe vlaggenschip binnen zouden druppelen. De Galaxy S6 Edge is volgens Samsung pas op 10 April officieel te verkrijgen, maar op YouTube is nu al een filmpje opgedoken van een vrouw die een S6 Edge eens flink onder handen neemt. Update: dezelfde mensen die testten of de Galaxy S6 (Edge) waterdicht is, tonen ook hun drop test – wederom met een behoorlijk indrukwekkend resultaat.

samsung-galaxy-s6-drop-test Galaxy S6 Edge overleeft eerste 'drop test' (update: nog eentje)

Wat we zien is inderdaad een toestel wat verdacht veel op de S6 Edge lijkt een paar keer flink tegen grond wordt gesmeten. Het filmpje is wel van verdacht lage kwaliteit en de test wordt ook niet meer herhaald. Desalniettemin lijkt het erop alsof het scherm geheel intact is gebleven. Dus geen gebroken glas of barsten in het scherm.

Update: op de nieuwe video, van de mannen van TechSmartt krijgen we een beter beeld van de schade die ontstaat als je een Galaxy S6 Edge herhaaldelijk van vrij hoog op het kale beton stort. Het is voornamelijk de aluminium rand die beschadigd raakt, maar uiteindelijk moet ook het Gorilla Glass eraan geloven – na heel wat pogingen, welteverstaan.

Wat denk jij? Heeft de ‘test’ je keuze om een S6 (Edge) aan te schaffen beïnvloed? of wacht je liever op de S7 😉

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee