Fleksy gratis voor Galaxy S6 en S6 Edge gebruikers

Menig smartphone fabrikant (en met name Samsung…) heeft al vaker te horen gekregen van haar fans dat er met elke nieuwe toestel release onnodig veel ‘rotzooi apps’ op het toestel staan. Onbenullige spelletjes of een of andere nieuws applicatie die je maar wat graag wilt verwijderen, alleen om er achter te komen dat de uninstall knop niet werkt.

Tja, gelukkig hebben de Koreanen met de Galaxy S6 en S6 Edge dit keer een stuk beter naar de fans geluisterd. Een groot deel van de standaard Samsung apps die we bijvoorbeeld op de S4 en S5 zagen zijn verleden tijd, in plaats daarvan heeft Samsung ervoor gezorgd dat haar klanten een aantal standaard apps krijgen waar je wel iets mee kunt.

Fleksy_android-1024x576 Fleksy gratis voor Galaxy S6 en S6 Edge gebruikers

De eerste die uit het oog springt is namelijk Fleksy, een van de meest gebruikte third party keyboard apps uit de Google Play Store. Fleksy is onderdeel van de zogenaamde Galaxy Gifts (gratis apps voor nieuwe S6 eigenaren) en komt natuurlijk met alle premium features (t.w.v. $10,-) zoals talloze thema’s en online woordenboek sync tussen verschillende toestellen.

Naast Fleksy krijg je als Galaxy Gift ook nog Keepy, een andere populaire photo album app waarmee je veileig en gemakkelijk foto´s kunt delen met familieleden en vrienden via de cloud. Waarschijnlijk worden er in de loop van de week meer Galaxy Gift apps onthuld, zodra we meer weten lees je het natuurlijk hier op de website!

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee