‘Dual edge’ scherm komt misschien ook naar de Galaxy Note serie

Zo gaat dat. Amper is het stof rond de onthulling van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge opgetrokken, en verder gaat de speculatie over andere toekomstige smartphones. Volgens de executive vicepresident of product strategy van Samsung is de kans aanwezig dat het aan twee kanten gebogen scherm later dit jaar ook zijn opwachting maakt in de Galaxy Note serie.

samsung-galaxy-note-edge-2 'Dual edge' scherm komt misschien ook naar de Galaxy Note serie

Om precies te zijn was het natuurlijk de Galaxy Note Edge die als eerste uitgerust was met een edge scherm – een scherm waarvan één zijkant om de rand heen buigt. Met de Galaxy S6 Edge herhaalde Samsung dit trucje, maar nu met een scherm dat aan beide zijkanten gebogen is. En Roh Tae-moon – de hierboven genoemde Samsung chef – liet in een interview vallen dat een toekomstige Note hetzelfde soort dual edge scherm kan krijgen.

Hiermee is dus het eerste gerucht rond een Galaxy Note Edge 2 de wereld in geholpen, hoewel dat toestel pas zijn opwachting zal maken na de zomer.

(via)

Beste Galaxy Note Edge deals per provider

Praat mee