Dit zijn de 22 ‘Galaxy Gifts’ die je bij de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijgt (+ McAfee VirusScan)

Bij de Galaxy S6 en S6 Edge krijg je 22 ‘kadootjes’, of zoals Samsung ze zelf noemt Galaxy Gifts. Schrik niet: dit zijn niet 22 apps die standaard op het toestel staan, maar apps, games en diensten die je zelf naar believen kunt downloaden. Plus McAfee VirusScan Mobile, dat wél standaard op de toestellen aanwezig is.

samsung-galaxy-s6-edge-gifts Dit zijn de 22 'Galaxy Gifts' die je bij de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge krijgt (+ McAfee VirusScan)

Om maar met deze laatste te beginnen: Intel maakte bekend dat haar McAfee VirusScan Mobile standaard op de Galaxy S6 en S6 Edge aanwezig zal zijn, om de toestellen te beschermen tegen virussen, malware, en andere ongemakken. Om dit pakket te gebruiken zijn geen verdere aankopen (al dan niet in-app) nodig.

Daarnaast heeft Samsung – net als vaker bij de lancering van bekende toestellen – weer een pakket samengesteld met apps, games en andere diensten waar je gebruik van kunt maken. Je kunt deze – Samsung kennende – via een aparte widget zelf installeren, of ,als je er niet op zit te wachten, negeren.

Hoewel de exacte details nog niet volledig bekend zijn, gaat het in dit geval om apps, games of abonnementen op diensten waar je normaal gesproken voor moet betalen. Alleen met een nieuwe Galaxy S6 of S6 Edge zijn deze helemaal, of een bepaalde periode, gratis. Zo zagen we eerder deze week al dat je de keyboard app Fleksy voor nop kunt installeren.

De complete lijst met Galaxy Gifts voor de S6 modellen luidt als volgt:

 • The Economist (6 maanden gratis)
 • NYTimes (12 weken)
 • VSCO
 • Magisto (3 maanden)
 • Pac-Man Friends
 • The Hobbit: Kingdoms
 • Dragons of Atlantis: Heirs
 • Kindle for Samsung (1 gratis boek per maand)
 • Audible (3 maanden, 1 audioboek per maand)
 • Workout Trainer
 • Endomondo
 • Uber
 • Keepy (6 maanden)
 • PayPal (met korting op verschillende producten)
 • Life360
 • LastPass
 • Shazam
 • Fleksy
 • Evernote (premium)
 • Pocket
 • Parallels Access (6 maanden)
 • Hancom Office

(via)

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee